Masterclass Panasonic - PBR

Uitnodiging 

De wet PBR is belangrijk gewijzigd. Ben jij er klaar voor? 

Woensdag 12 juni 2019, Driebergen

Er word een belangrijke wetswijziging ingevoerd vanaf april 2019 die stelt dat Particuliere toezichtruimten worden gelijkgesteld met de wettelijke vereisten voor PAC's. De Regeling Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherche bureaus, kort RPBR.

Particuliere toezichtruimten worden - net als de PAC's - óók vergunning plichtig! De videoinstallaties zullen ook aangelegd moeten worden door of onder verantwoordelijkheid van projecteringsdeskundigen CCTV (VSS).

Dit betekent werk aan de winkel voor PAC's en toezichtruimten, maar zeker ook voor jou als installateur en dit heeft gevolgen voor jouw klanten!

Panasonic nodigt je uit om gedegen kennis te nemen van de gevolgen van de wijziging van de Wet voor uw organisatie, jouw personeel en jouw klanten. Naast uitleg over de nieuwe regelgeving komt er ook een masterclass projecteringsdeskundige CCTV (VSS). Aan de hand van een speedcursus projectiedeskundige CCTV (VSS) wordt door de brancheorganisatie ingegaan op de belangrijkste onderwerpen die iedere installateur dient te weten voor wat betreft CCTV (VSS), lees Video Surveillance System.


De masterclass zal gegeven worden door Erwin Schoemaker (directeur) en Edward van Velse (instructeur) van de brancheorganisatie VEBON-NOVB.


Na de masterclass:

  • Ben jij volledig geïnformeerd omtrent de Wetgeving Wet PBR en Regeling PBR.
  • Heb je kennis gemaakt met het niveau van de opleiding projecteringsdeskundige & Installatiedeskundige CCTV (VSS) door een instructeur van VEBON-NOVB.
  • Ontvang je een kortingsvoucher van 100 euro te besteden bij de opleiding tot projecteringsdeskundige CCTV (VSS)van VEBON-NOVB in 2019.

Mis deze unieke kans niet om jouw vragen te laten beantwoorden door professionals en meldt je aan via onderstaand formulier! De plaatsen zijn beperkt!

Locatie

Hotel Bergse Bossen
Traaij 299
3971 GM Driebergen


Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Lees ons privacybeleid als u meer informatie wenst over het verwerken van uw data.

Ik meld mij aan voor het volgende event
Opmerking