Service Level Agreement

Van een beveiligingssysteem moet u 24/7 op aan kunnen! Daarom levert ARAS Security alleen producten met een aantoonbare en beproefde kwaliteit. Toch kan ook bij de beste technologie een probleem optreden, dat snel opgelost moet worden. Ook dan staan wij klaar om u en uw klant de helpende hand te bieden. Want ARAS Security levert niet alleen topproducten, maar ook de ondersteuning die nodig is om die producten topprestaties te laten leveren!

Dergelijke ondersteuning brengt natuurlijk kosten met zich mee. Wij hebben hiervoor tenslotte hoog gekwalificeerde specialisten nodig. Die vragen niet alleen een salaris, maar maken ook onkosten om service te kunnen verlenen en regelmatig prijzige trainingen te volgen om van alle ins en outs van onze producten op de hoogte te blijven. Die kosten willen wij niet in de prijs van onze producten verwerken, want dan zijn installateurs en eindklanten die deze ondersteuning niet nodig hebben eveneens duurder uit. Daarom werken wij met Service Level Agreements.

Wat houdt zo’n Service Level Agreement in? Uit ervaring weten wij dat er behoefte is aan verschillende niveaus van ondersteuning. Daarom bieden wij ook verschillende Service Level Agreements. Het software continuïteitsplan houdt in dat een specialist van ARAS jaarlijks preventief onderhoud op locatie uitvoert, er tijdens de kantooruren gratis telefonische ondersteuning wordt gegeven en er eens per jaar een software-update wordt uitgevoerd. Wie 24/7 telefonische ondersteuning wil, kan voor Level 2 kiezen. Level 3 biedt ook ondersteuning op locatie. Bij Level 4 zijn ook uren en reistijd inbegrepen en bij Level 5 wordt zelfs voor materiaal niets in rekening gebracht. 

Uiteraard blijft de installateur het eerste aanspreekpunt voor de eindgebruiker. Maar als extra ondersteuning nodig is, staat ARAS Security voor u klaar. En via een Service Level Agreement zelfs 24 uur per dag en 7 dagen in de week op locatie. Dat biedt een zekerheid, die wij bij ARAS Security niet meer dan vanzelfsprekend vinden als het gaat om veiligheid.

Bekijk brochure SLA video

Bekijk brochure SLA kaartproductie

Bekijk brochure SLA toegangscontrole en inbraakdetectie