Kernwaarden

Verzekerd van het beste advies
Met meer dan 10 ervaren adviseurs en onze hoogopgeleide technical support medewerkers, zorgt ARAS bij ieder project voor de beste oplossing. U bent altijd welkom in onze geavanceerde showroom voor een uitgebreide demonstratie, of laat ons een demonstratie op locatie verzorgen met onze demobus. Daarnaast is er voor up-to-date informatie altijd wel een dealerbijeenkomst bij u in de buurt!

Altijd een oplossing op maat
De meerwaarde van ARAS zit niet in het dozen schuiven. Juist onze grootste kracht, onze mensen, zorgen ervoor dat iedere uitdaging wordt omgezet naar succes. Er wordt continu geïnvesteerd om de technologisch hoogstaande kennis van onze mensen op peil te houden. Zo zijn wij in staat om ook bij niet-alledaagse wensen of vraagstukken de beste (maat)oplossing te bieden!

Voor ieder project en ieder budget
ARAS heeft een zeer compleet assortiment in cameraobservatie, toegangscontrole, inbraakdetectie en allerhande elektronische beveiligingsapparatuur. Hierin leveren we niet alleen de bekende A-merken, maar is meer dan 90% van ons assortiment ook nog als huismerkvariant te krijgen. Dezelfde kwaliteit en nóg prettiger geprijsd! 

Altijd iemand bereikbaar
ARAS levert niet alleen de meest betrouwbare producten voor iedere prijsklasse maar zorgt ook bij dringende vragen en eventuele storingen snel voor een oplossing.Onze helpdesk staat 24/7 voor u klaar. Mocht telefonische support niet voldoende zijn, dan is assistentie ter plaatse nét zo snel geregeld. Met diverse Service Level Agreements is er altijd een die tegemoet komt aan uw wensen!