Uhlmann und Zacher

Elektronische sloten. Uhlmann Und Zacher is een Duitse leverancier van draadloze toegangscontrole oplossingen met een breed scala aan producten, zoals draadloze lezers, elektronische deurbeslagen en cilinders en draadloze oplossingen voor lockers. 

ARAS levert het gehele assortiment van Uhlman und Zacher die bestaat uit 2 productlijnen:

  1. De Clex Prime lijn. Deze lijn biedt een breed assortiment aan elektronische beslagen en cilinders. Bij deze lijn worden de deurrechten op de kaart weg geschreven. Als een kaart bij een lezer updater wordt gehouden worden deze rechten geupdate. De mogelijkheid bestaat om via een aantal HUB’s de transacties en de batterijstatus van de beslagen en cilinders uit te lezen. Tevens is het mogelijk om via de HUB’s kaarten op een blacklist te zetten. Deze oplossing wordt ook wel de DataOnCard oplossing genoemd.
  2. De Clex Private lijn. Deze lijn biedt hetzelfde assortiment elektronische beslagen en cilinders als de Clex Prime lijn met als verschil dat deze van andere firmware zijn voorzien. Met de Clex Private lijn is het mogelijk om met een programmeerkaart, kaarten en druppels in de beslagen en cilinders te programmeren. Ideaal voor locaties waarbij maar een klein aantal personen toegang moet krijgen. Dezelfde Clex Private beslagen en cilinders kunnen ook via een Wiegand of RS485 HUB’s online met een bestaand toegangscontrole systeem worden gekoppeld. Transacties komen dan real-time binnen. De beslagen en cilinders gedragen zich dan als online lezers. Deze oplossing wordt ook wel de Mastercard oplossing genoemd.

Bekijk producten