Eocortex

Video management. Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem.

Door toepassing van geavanceerde Video Analytics bespaart u daarnaast ook nog eens op beheerkosten. Naast videobeelden is het namelijk ook mogelijk om op basis van meta-data te zoeken: de juiste beelden nóg sneller vinden maakt adequaat opvolgen efficiënter en waardevoller.

video management winkel

Laatste nieuws

Bewakingsplatform verbetert succes van winkeliers

Met Eocortex brengt ARAS Security een platform voor beheer van camerasystemen, dat niet alleen de beveiliging ondersteunt, maar met name ook de marketing van onder andere winkeliers.
Standaard is Eocortex bedoeld voor bewakingsdoeleinden, maar het bedrijf brengt diverse modules waarmee de software ook te gebruiken is om het winkelproces te verbeteren, aldus ARAS Security. Niet alleen is het mogelijk om nauwkeurig bij te houden hoeveel klanten op verschillende tijden de winkel betreden en verlaten, zodat daar bijvoorbeeld de personeelssterkte op afgestemd kan worden, ook is per afdeling na te gaan hoeveel klanten er verblijven en hoe lang. Zo is vast te stellen of drukte ook tot meer omzet leidt en kunnen bijvoorbeeld rustige gedeeltes drukker worden gemaakt door daar veel gevraagde producten uit te stallen of een promotiecampagne te beginnen. Verder is bij te houden hoe druk het voor de kassa's is, zodat tijdig extra kassa's geopend kunnen worden.

Winkelcentra
Behalve voor individuele winkels is de software ook te gebruiken voor winkelcentra. Met de openbare camera's is vast te stellen waar het meeste publiek komt, zodat de beheerder daar de verhuurprijzen op kan afstemmen.
Alle data wordt door Eocortex verwerkt tot overzichtelijke managementrapporten met tabellen en kleurige diagrammen. De gebruiker heeft geen specifieke training nodig om deze rapportages op te vragen en te interpreteren. Ook is de data eenvoudig te delen met marketingspecialisten of het hoofdkantoor van de winkelketen. Al 6300 winkeliers maken wereldwijd gebruik van het platform. Er is een gratis versie beschikbaar om de mogelijkheden tijdelijk uit te proberen.

Bekijk producten

Bekijk brochure