CardAccess

Toegangscontrole. Toegangsbeheer vormt een ideale basis voor totaal securitymanagement binnen een organisatie. Zeker wanneer gekozen wordt voor CardAccess, dat al 50 jaar een begrip is in beveiliging. Met het modulair uitbreidbare CardAccess zijn maar liefst 32.000 deuren te beheren, maar ook liften, lockers, printers en andere zaken waar de organisatie controle over wil houden.

CardAccess is compatibel met nagenoeg alle kaart- en druppelformaten, en voor extra zekerheid is uitbreiding mogelijk met biometrische lezers, waarbij bijvoorbeeld het oog, de vinger of de handpalm wordt gescand voor toegang. Misbruik wordt direct gerapporteerd, desgewenst met camerabeelden van de locatie. CardAccess biedt namelijk tal van integratiemogelijkheden met andere beveiligingssystemen.

In geval van calamiteiten is op ieder moment bekend wie waar en wanneer aanwezig is. Het is zelfs mogelijk meerdere beheerders aan te stellen, die verschillende talen spreken en hun eigen gedeelte of eigen locatie van het systeem kunnen beheren.

 CardAccess 4000 

10 jaar garantie

U leest het goed. Voortaan 10 jaar garantie op CardAccess. CardAccess toegangscontrole voldoet aan de hoogste graad van betrouwbaarheid. Dat kunnen wij u garanderen. Met enige regelmaat komen we systemen tegen van ruim 20 jaar oud die nog steeds probleemloos draaien! Zo’n betrouwbaar systeem is natuurlijk alleen mogelijk met de meest hoogwaardige componenten. Zo worden de relais getest op honderdduizenden schakelingen, en is de processor krachtig genoeg om ook bij de grootste systemen binnen milliseconden te blijven reageren. 

Niet alleen qua stabiliteit, maar ook qua functionaliteit zet CardAccess al sinds jaar en dag de standaard. Ziet u een ‘innovatieve’ nieuwe functie bij een ander systeem? Dan kunt u ervan uitgaan dat dit bij CardAccess al jaren tot de basisfunctionaliteiten behoort. 
Nu is het wederom tijd voor CardAccess om de standaard te zetten. Wij van ARAS Security durven niet alleen te zeggen dat CardAccess enorm betrouwbaar is, maar dit laten we ook zien. CardAccess systemen worden geleverd met 10 jaar garantie!  Heeft u net een CardAccess systeem aangeschaft? Geen probleem. Wanneer uw systeem nog binnen de reguliere garantietermijn valt kunt u nog steeds gebruik maken van dit nieuwe voordeel!

ARAS biedt u ook de mogelijkheid om de huidige CardAccess garantie eenvoudig te verlengen. U krijgt dan niet onze reguliere 3 jaar garantie, maar liefst 10 jaar garantie op de panelen! De verlengde garantie kunt u eenvoudig afsluiten door een e-mail te sturen naar ARAS Security met het onderwerp “Verlengde Garantie CardAccess”. Een werknemer van ARAS Security neemt dan contact met u op om de algemene voorwaarden van de verlengde garantie met u door te nemen. 

Algemene voorwaarden 10 jaar garantie CardAccess

  • De 10 jaar garantie is alleen van toepassing in combinatie met een lopend of nieuw SLA-contract;
  • De 10 jaar garantie geldt op alle huidige CardAccess Toegangscontrole panelen: de P2100PCB, P1300PCB, de P1801PCB, de P2808PCB en de P2808-16PCB;
  • De 10 jaar garantie is niet van toepassing op behuizingen, voedingen, accessoires of accu’s, hiervoor geld de standaard 3 jaar garantie;
  • Als het systeem vóór september 2017 is aangeschaft, nog binnen de standaard garantietermijn valt en voldoet aan de overige voorwaarden, dan komt u in aanmerking voor verlenging tot 10 jaar garantie;
  • Alle producten dienen in Nederland te zijn aangeschaft en in Nederland in gebruik te zijn;
  • Naast de periode zijn de standaard garantievoorwaarden en leveringsvoorwaarden van toepassing.
  • De garantie geldt niet voor ondeugdelijk gebruik;

Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met ARAS Security. Wij zijn u uiteraard graag van dienst.

Bekijk producten

Bekijk brochure

NieuwsBekijk het laatste nieuws

Bekijk ook de CardAccess website met nog meer informatie