CamTech

Video / beveiligingscamera's. Of een observatiesysteem nu uit één of uit tientallen camera’s bestaat, met CamTech van ARAS is binnen elk budget de perfecte oplossing te realiseren. CamTech omvat alles wat nodig is om op eenvoudige wijze kleine tot zeer grote camerasystemen te bouwen. Het samenhangende assortiment omvat voordelige camera’s voor alledaagse toepassingen, maar ook geavanceerde modellen die onder de meest uitdagende omstandigheden nog een perfect beeld produceren, zelfs met 4K-resolutie! Zowel analoge als digitale installaties zijn mogelijk en ARAS biedt voor elke toepassing bijbehorende camera’s, recorders, monitoren, encoders, overige componenten en zelfs kabels, connectoren en montagehulpmiddelen. 

Onder de merknaam CamTech brengt ARAS al vele jaren succesvolle camerabewaking producten op de markt. CamTech NXT is binnen dit programma de volgende generatie apparatuur. Het assortiment omvat een groot aantal verschillende camera’s, recorders, encoders, decoders en software.

Het recorderplatform onderscheidt zich door de vergaande integratie van Onvif. De volledige range aan camera’s van CamTech, Bosch, UNV en Panasonic werken hierdoor feilloos. Door de razendsnelle cloudconfiguratie is het systeem in no-time klaar voor gebruik. De high-end camera’s zijn bij uitstek geschikt voor de veeleisende eindgebruiker en de slimme installateur. Door hoogwaardige functies zoals Starlight, 4K, IP67 classificatie en soms zelfs ingebouwde glasvezel modules is met een beperkter aantal camera’s een prachtig resultaat te realiseren.  

Bekijk CamTech producten

Bekijk CamTech NXT producten

Bekijk brochure

Film Bekijk video