Ajax Systems

InbraakpreventieAjax Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het motto van Ajax Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via jouw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend. 

Snel en makkelijk te installeren. Gecertificeerde kwaliteit. Een prachtig en tijdloos design dat in elk interieur past. Beheer via de smartphone. Dat zijn slechts enkele van de kenmerken die Ajax Systems dit jaar tot het snelst groeiende merk in inbraak- en branddetectie hebben gemaakt.

Bediening via apps voor gebruiker en installateur. Draadloze, maar zwaar beveiligde verbindingen tussen de componenten, het systeem, de meldkamer en de smartphone. Grade 2-gecertificeerd (alle componenten). Een prachtig design in hoogglans wit of zwart. Dat is de succesformule die van Ajax Systems het snelst groeiende merk in de markt voor inbraak- en branddetectie heeft gemaakt. 

NIEUW

Wil je Ajax geavanceerde training bekijken wanneer jij er tijd voor hebt?

ajax uniview integration

Bekijk hier hoe je een UNV recorder toevoegt aan het Ajax systeem


Official Ajax Distributor

ARAS biedt meerwaarde in de Benelux:

  • De grootste voorraad, dus de kortste levertijden;
  • ARAS biedt een extra jaar garantie bovenop de fabrieksgarantie van 2 jaar (dus in totaal 3 jaar garantie);
  • We investeren sterk in marketing richting eindgebruikers. Die verwijzen we standaard door naar onze Ajax Preferred Installers;
  • We hebben intussen de meeste ervaring en de beste ondersteuning;
  • We hebben een Nederlandstalige online trainingsportal en bijna iedere maand een ontbijt-trainingssessie in het land, dus jouw personeel is snel getraind;
  • We ondersteunen de installateur met het maken van gepersonaliseerd marketingmateriaal, organiseren van events, verzorgen van demo’s etc.

Bekijk producten

Bekijk brochure

Film Bekijk video

NieuwsBekijk het laatste nieuws

Marketing en promotie ondersteuning nodig? Klik hier!

Voor de installateur:

Word nu Preferred Installer voor AJAX Security Systems via ARAS Security

De innovatieve producten AJAX Security Systems winnen momenteel snel terrein in Nederland. 

ARAS Security, als preferred supplier van AJAX, biedt ervaren installateurs de kans om hierop mee te liften. Voor u mooie leads naar projecten, voor ons de manier om onze klanten te helpen aan een soepel verlopende installatie.

Meld u via onderstaand formulier aan voor het Preferred Installer programma van ARAS Security, dan zal een van onze vertegenwoordigers contact met u opnemen.

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Lees ons privacybeleid als u meer informatie wenst over het verwerken van uw data.

AJAX preferred