COVID-KIT, technologie voor een nieuwe economie

Wat is de COVID-KIT?

De coronacrisis stelt ons voor nieuwe uitdagingen. We moeten afstand bewaren, het liefst niets aanraken en ook nog eens goed op onze gezondheid letten. Maar doen anderen om ons heen dat ook? Hoe voelen mensen zich straks weer veilig genoeg om te gaan werken of om zich in het openbare leven te begeven? De COVID-KIT biedt hierin uitkomst. In de COVID-KIT zitten allerlei slimme technische oplossingen die ervoor zorgen dat men met een gerust gevoel de dag doorkomt en onnodige risico’s kan uitsluiten. De COVID-KIT is gebaseerd op drie principes: hygiëne, screening en social distancing.

Bekijk hier de brochure of download hier de poster. 

COVID-KIT

Webinar COVID-KIT binnenkort op de agenda!


hygiene

Biometrie toegang

 Biometrische toegangslezer zonder aanraking  
Verleen personeel contactloos toegang. Deze biometrische lezer van MorphoWave werkt op afstand; dus zonder aanraking. Met één simpele handbeweging gaat de deur, slagboom of tourniquet onmiddellijk voor je open. Contactloos, dus zeer hygiënisch.  

Toegang afstand

Toegang verkrijgen op afstand 
Deze lange afstandslezer doet de deur voor je open zonder hem aan te raken. Draag je handschoenen of kun je de deur niet aanraken? Deze lezer herkent de toegangskaart die je bij je draagt zonder dat je hem hoeft vast te houden. 

Deuren openen met smartphone

Twist and Go opent deuren op afstand met je smartphone 
Zonder aanraking toch deuren openen met je smartphone dankzij deze HID Twist and Go lezer, wel zo hygiënisch en toch veilig. 

contactloos openen

Touchless deuropener  art.nr. BPD13 en BPD16
Deze deuropener werkt door de hand op afstand voor de deuropener te houden waardoor de deur opent. Snel en effectief. Hierdoor hoef je de deur niet aan te raken en wordt de kans op besmetting met het Coronavirus verkleind. 

Kentekenlezer

Contactloze toegang voor voertuigen 
Krijg met deze kentekenlezer toegang tot een parkeerterrein zonder knoppen, intercoms of lezers te hoeven aanraken. Automatische identificatie van voertuigen; sneller én hygiënischer. 

 

NIEUW

Mondkap detectie behoort ook tot de mogelijkheden. Met een slimme camera kan het niet dragen van een mondkapje eenvoudig gedetecteerd worden. Deze module wordt aangeboden door Eocortex.

Screening

Gezichtsherkenning

Gezichtsherkenningsterminal met thermische sensor voor toegang 
Deze terminal van UNV kan toegang tot een pand verschaffen door middel van gezichtsherkenning en (desgewenst) direct een koortsmeting doen om te voorkomen dat mensen met koorts het pand betreden.

Thermische camera voor koortsscreening op afstand 
Deze camera van UNV kan op afstand in groepen koorts detecteren. Er hoeft geen fysiek contact te zijn en met de screening kan voorkomen worden dat mensen met koorts een gebouw betreden of terrein op gaan.

social distance

Groepsvorming detecteren

Slimme software die jouw camera voortaan groepsvorming laat detecteren  art.nr. CTV-ST-CM of CTV-LS-CM of CTV-UL-IPC
Deze intelligente video software van Eocortex detecteert groepsvorming, waardoor tijdig ingegrepen kan worden om de 1,5 meter afstand in acht te nemen. De software kan geïntegreerd worden met iedere bestaande camera waarbij de beeldkwaliteit toereikend is.  

Winkelteller

COVID Counter Set 
Stel de 1,5 meter afstand veilig! Deze complete set met daarin een slimme Bosch 3000i camera telt het aantal mensen in een winkel en laat een lampje branden op een communicatiebord wanneer het maximaal aantal toegestane mensen is bereikt 

Toegangscontrole tellen

COVID Toegangscontrole op basis van het aantal bezoekers voor CardAccess of Axiom
Met deze toegangscontrole-oplossing met actieve signaalfunctie kun je het maximum aantal personen in een ruimte actief beperken door wel of geen fysieke toegang te verlenen op basis van het aantal bezoekers wat wordt gemeten. Deze oplossing kan als volledige set worden aangeschaft maar is ook eenvoudig te integreren in jouw huidige CardAccess of Axiom systeem. 

Intercom social distance

Commend intercom KIT
Waar face to face contact wenselijk of onvermijdelijk is worden vaak plexiglas afscheidingen geplaatst. Wanneer dit luchtdicht is of om grotere afstanden gaat, zorgt deze intercom van Commend voor goede spraakverstaanbaarheid. De verbinding zelf kan bovendien zonder aanraking worden opgezet. 

omroepen

Realtime klantvriendelijke informatievoorziening via audio art.nr. PLE-1ME120-EU & LB20-PC60EW-5D
Met deze hoogwaardige audioset van Bosch verstrek je op klantvriendelijke wijze duidelijke informatie rondom jouw maatregelen voor de 1,5 meter economie: het maximum aantal gelijktijdige bezoekers, wachttijden of natuurlijk geldende aanbiedingen of muziek.